fbpx

I forbindelse med nye restriksjoner grunnet Covid-19 virus åpner vi opp for alle psykologer

Avtaler du har gjort med klienter trenger ikke å avlyses selv om du ikke nå kan ta imot klienten på ditt kontor. Samtalen kan i de fleste tilfeller gjennomføres på video. Dersom du ønsker å tilby dette til dine klienter, kan Psyknett hjelpe deg. Vi innrullerer fortløpende.

Løsningen Psyknett benytter er en av veldig få som er tillatt i følge Normen. Vi bruker ende til ende kryptering med sikker identifikasjon av klient.

I tillegg til å være synlig hos oss vil du også få en unik webadresse til din kalender som du kan legge ut på egen nettside.

Velg mellom 3 alternative oppsett:

Alternativ 1 – Vi fikser onlinebooking, betaling og videoløsning

Hver enkelt klientavtalene om videosamtale registreres i Psyknett sitt system. Dette kan enten klienten gjøre, eller du kan gjøre det for klienten. I begge tilfeller vil Psyknett sitt system ta hånd om forskuddsbetaling fra klienten. For din oversikt synkroniserer systemet med en Googlekalender som du enten har, eller oppretter.

Alternativ 2 – Videoløsning og betaling

Her må du fortsatt selv formidle linken til din klient, men klienten vil bli bedt om å betale for timen ved hjelp av bankkort før dere kan kobles sammen og samtalen kan starte.

Alternativ 3 – Kun videosamtale

Hvis du velger det enkleste alternativet får du en link som du må dele med klienten din i forkant av avtalen. Betaling for timen fikser du selv.

Alternativ 1
6,99%av klientbetaling (+ kortgebyr og tjenestegebyr video)*
  • Klienten kan booke selv, eller psykolog kan registrere avtale for klienten. Forhåndsbetaling håndtert av Psyknett. Automatisk utsendelse av bekreftelsesmail med link til videosamtale.
Alternativ 3
13 krpr. samtale (+ tjenestegebyr video)*
  • Avtaler, utsendelse av link til videosamtale og betaling administreres av psykologen.

Det er kostnadsfritt å komme i gang og det du betaler kun for bruk av løsningen.

Hvis du ønsker hjelp til å kontakte klienter for ombooking til videoløsning er dette noe vi kan tilby etter nærmere avtale.

*Takstene er volumbasert. Maksimum transaksjonsgebyr betaling: kr 2,- pr. transaksjon + 2,4% norske kort (2,9% utenlandske kort). Maksimum tjenestegebyr video: 37 kr. pr. samtale.

Psyknett

Psyknett har siden 2017 drevet med praktisk tilrettelegging for private psykologer fra hele landet. Vår løsning for videosamtale, booking og betaling er laget for psykologer som driver privat praksis. Noen av våre psykologer har valgt å profilere seg på Psyknett sin webside og er tilgjengelige for direkte booking, mens psykologer som får klienter via andre kanaler bruker kun systemet for å få en enklere arbeidshverdag.

Formidling

Vi formidler din kompetanse til privat og offentlig virksomhet og du vil få tilbud om spennende oppdrag.

Digitale verktøy

Brukervennlige og prisgunstige løsninger. Videokonsultasjon, online booking, betalingsløsninger og journalsystem presenteres for deg som psykolog.

Videosamtale

Enkel og sikker løsning for samtaler og rådgivning via video.

Profilering

Mulighet for å formidle dine tjenester gjennom Psyknett sin søkbare portal for psykologer i det private markedet.

Meny