fbpx

Enklere arbeidshverdag

Psyknett legger tilrette for at du som psykolog kan bruke mest mulig tid på klienter og minst mulig tid på administrasjon og andre gjøremål som følger med privat praksis.

Hvorfor bli en del av Psyknett?

Ved at du som psykolog knytter deg til nettverket bidrar du til at din og andre psykologer sin kapasitet blir lettere tilgjengelig. Det bidrar til bedre utnyttelse av den totale kapasiteten Norge har for å hjelpe mennesker med psykiske lidelser og plager.

Formidling

Vi formidler din kompetanse til privat og offentlig virksomhet og du vil få tilbud om spennende oppdrag.

Digitale verktøy

Brukervennlige og prisgunstige løsninger. Videokonsultasjon, online booking, betalingsløsninger og journalsystem presenteres for deg som psykolog.

Videosamtale

Enkel og sikker løsning for samtaler og rådgivning via video.

Profilering

Mulighet for å formidle dine tjenester gjennom Psyknett sin søkbare portal for psykologer i det private markedet.

Psyknett Employ

Privatpraktiserende psykologer arbeider på mange måter slik selvstendig næringsdrivende ellers gjør. Og det betyr også at alt ansvar ligger på den enkelte.

Vi ønsker derimot å gjøre hverdagen enklere, bedre og ikke minst tryggere for selvstendig næringsdrivende. Det gjør vi ved å gi psykologer et fullverdig ansattforhold – ikke i egen bedrift, men i et kollektiv av likesinnede. Du fortsetter likevel som privatpraktiserende, men som ansatt i psykologselskapet Psyknett Employ – PNE AS.

Trygghet, orden og omsorg for psykologer som jobber for seg selv.

Ja takk, begge deler!

Gjennom et skikkelig ansattforhold skaper vi trygghet, tilbyr stordrift, ansattgoder og fellesskap; ja, rett og slett en omsorg som kanskje er ukjent for mange selvstendige. Du fortsetter din privatpraksis som før, brander deg og ditt som før, men gjennom PNE slipper du å tenke på byråkratiet.

«Men jeg blir aldri syk»

Selv om det aldri passer, blir selvstendig næringsdrivende selvsagt også syke. Da er det godt å ha noen. Du får sykepenger fra dag én, vi hjelper i kommunikasjonen med NAV og kan bli med på møter. PNE blir en ryddig medspiller, vi gir tyngde, både fordi vi er mange –og rent faglig.

Vi er mange og står sterkere

Det at vi er mange, gir oss stordriftsfordeler. Vi tilbyr ansatte skikkelige ansattgoder – slike som de med vanlig jobb nyter godt av og kanskje ikke tenker på. Hørte vi “ferdig utfylt selvangivelse”? Gjennom PNE er det slutt på bekymring for skatteoppgjøret. Du blir lønnsmottaker, PNE betaler skatten på dine vegne og setter av feriepengene dine.

Om Psyknett

Psyknett er et ungt selskap med en klar målsetting: Vi ønsker å utvide både kundens og psykologens muligheter ved å samle et stort psykologisk fagmiljø. Psyknett jobber med å formidle riktig kompetanse både til private og det offentlige. Vi leverer også løsninger som avlaster psykologen med administrative oppgaver. Dette gjør det mulig for den enkelte psykolog å ha fullt fokus på å gi psykologbistand.
Psyknett drives av engasjerte personer med variert kompetanse fra relevante fagområder. Vi brenner for at psykologtjenester skal bli lettere tilgjengelig for enkeltpersoner og private- og offentlige virksomheter.

Motta vårt nyhetsbrev!

* indicates required
Meny