fbpx

Om Psyknett

Psyknett er et ungt selskap med en klar målsetting: Vi ønsker å utvide både kundens og psykologens muligheter ved å samle et stort psykologisk fagmiljø. Psyknett jobber med å formidle riktig kompetanse både til private og det offentlige. Vi leverer også løsninger som avlaster psykologen med administrative oppgaver. Dette gjør det mulig for den enkelte psykolog å ha fullt fokus på å gi psykologbistand.
I privatmarkedet kobler vi klienter og psykologer sammen, gjennom vårt eget system. Vi kobler forsikringsselskaper og psykologer sammen, og vi tilbyr en rekke tjenester til næringslivet. Psyknett formidler kompetanse til riktig pris.
Kyrre Dyregrov
Psykolog og daglig leder

Dyregrov er utdannet ved universitetet i Aarhus. Han har erfaring med unge, voksne og eldre klienter, med svært varierte problemstillinger. Han holder mye kurs og leder jevnlig gruppeterapi.

kyrre.dyregrov@psyknett.no
Stian Espevoll
Psykolog og fagansvarlig

Espevoll er utdannet ved Universitetet i Bergen og er snart spesialist i klinisk voksenpsykologi. Han har bred erfaring blant annet som kommunepsykolog, krisepsykolog og har jobbet akutt i psykisk helsevern og i spesialisthelsetjenesten.

stian.espevoll@psyknett.no
Martin Jansvik
Salgs- og markedsansvarlig

Jansvik har tidligere formidlet kriseberedskap og psykososial oppfølging etter uønskede hendelser. Han er initiativtaker til Psyknett og har erfaring med kriseberedskap og håndtering av berørt personell i Sør-Øst Asia, i samarbeidet med Utenrikstjenesten og nordisk næringsliv.

martin.jansvik@psyknett.no
Jan Kristian Stoveland
administrasjons- og kundeansvarlig

Stoveland har bakgrunn som pedagog og musiker. Han har tidligere formidlet krisepsykologer til offentlig og privat sektor. Hans kompetanse er innen administrasjon, ledelse og salg.

jan.kristian.stoveland@psyknett.no
Meny