fbpx

Psykologer med kort ventetid

Psyknett gjør det enkelt for deg å finne psykolog. På denne siden finner du en oversikt over de psykogene i nettverket som er tilgjengelige for videosamtaler og kan bookes direkte online. For deg som ønsker kort ventetid anbefaler vi å velge dette alternativet.

Før du booker psykologtime, kan du gjerne lese litt om hver enkelt slik at du kan få et inntrykk av om hvilken psykolog som passer best for deg.

Psykolog Chanel Christin Thorsrud

Chanel har sin psykologutdanning fra Universitetet i Trondheim. Hun brenner spesielt for å å hjelpe unge voksne og voksne med å løse ADHD relaterte utfordringer, samt behandling og forebygging av depresjon og angst. For mer informasjon og booking; klikk å knappen under.

Psykolog Anne Christine Bergjord

Anne Christine har sin psykologutdanning fra Aarhus Universitet. Hun har variert erfaring fra en rekke ulike tilnærminger til det å hjelpe mennesker som står i utfordrende livssituasjoner. For mer informasjon og booking; klikk å knappen under.

Psykolog Sergio Gustavo Altamirano

Sergio har 10-årig psykologutdanning fra Universitetet i Bueno Aires, Argentina. Som psykolog brenner han for å hjelpe mennesker som opplever stress, angst og utmattelse. Målet for arbeidet er å gi klienten hjelp til å få tilbake energien slik men igjen klarer å mestring eget liv. For mer informasjon og booking; klikk å knappen under.

Meny